Mobile Poker – usein kysyttyjä kysymyksiä*

Ohjeet Mobile Pokerin ja muiden sovellusten lataamiseksi

Mistä ja miten saan Mobile Pokerin ja muut sovellukset?

Mobile Poker - aloittaminen

Mitä laitteita tuette? Toimiiko Mobile Poker kaikissa Android-laitteissa? Ovatko sovelluksenne ilmaisia? Tarvitsenko liittymän (internet) käyttääkseni sovelluksianne?

Mobiiliyhteysongelmat

En saa yhteyttä internetiin, mitä teen?

Lisätietoja Mobile Pokerista

Kuinka luon tilin tai rekisteröidyn Mobile Poker -sovelluksen pelaajaksi? Millaisen yhteyden tarvitsen? Millä kielillä voin pelata?

Mobiilipelikokemus ja sovellusten ominaisuudet

Mitä hakutoiminnolla voi tehdä? Kuinka hankin lisää leikkirahaa? Miksi minulta kysytään tietoja sijainnistani? Onko Mobile Poker -sovelluksessa puuttuvia ominaisuuksia tällä hetkellä? Mitä eroa Mobile Pokerin ja pöytäkoneohjelmiston peleissä on? Jos käytän "Ota yhteyttä asiakaspalveluun"-ominaisuutta, voitteko vastata muuhun kuin rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseeni? Voinko vaihtaa rekisteröityä sähköpostiosoitetta Mobile Poker -sovelluksella? Kuinka "Pelaa nyt"-ominaisuus toimii? Voinko pelata useassa pöydässä yhtä aikaa? Voinko pyytää pelaamieni käsien käsihistorioita? Voinko jatkaa peliäni, jos vaihdan laitteesta toiseen? Kuinka vaihdan tietokoneesta mobiililaitteeseen tai mobiilista tietokoneeseen?

Mobile Pokerin turvallisuus

Mobiililaitteeni varastettiin – mitä teen? Täytyykö minun jäädyttää Stars-tilini? Kuinka turvallista Mobile Poker -sovelluksella pelaaminen on?

Yhteysongelmat

Tulenko kohtaamaan lagia tai yhteyskatkoja pelatessani pokeria mobiililaitteellani? Mitä tapahtuu, jos vastaan puheluun pelatessani? Tai klikkaan Koti-painiketta laittaakseni Mobile Pokerin taustalle?

Tekniset tiedot

Kumpi yhteys on parempi, Wi-Fi vai 3G? Kuinka paljon dataa ladataan ja upataan pelaamisen aikana?

Yhteydenotot Mobile-asiakaspalveluun

Mihin voin lähettää palautetta tai ehdotuksia?

Jättäytyminen pois mobiilimarkkinoinnista ja -viestinnästä

Apple®, iPad®, iPhone®, iPod touch® ja iTunes® ovat Apple® Inc.:n Yhdysvalloissa ja muissa muissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. App Store™ on Apple® Inc:n tavaramerkki.

Android™ on Google Inc.:n tavaramerkki.