PokerStarsin ja Full Tiltin Tietosuojakäytäntö

Yleinen tietosuoja-asetus

Tiedot yleisestä tietosuoja-asetuksesta ja sen vaikutuksesta sinuun löytyvät Usein kysytyistä kysymyksistä.

Rekisterinpitäjän identiteetti. Tässä tietosuojakäytännössä ("Tietosuojakäytäntö") "rekisterinpitäjä" (eli henkilö, joka on vastuussa henkilökohtaisten tietojesi tallentamisesta, varastoinnista ja käytöstä) on Rational Poker School Limited (“RPSL”), johon voidaan ottaa yhteyttä osoitteessa Douglas Bay Complex, King Edward Road, Onchan, IM3 1DZ, Mansaari tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun. Tässä tietosuojakäytännössä, kun me sanomme "PokerStars", "Full Tilt" tai "me", me viittaamme tähän yritykseen. Viittaukset "Groupiin" tarkoittavat RPSL:iä yhdessä tytäryhtiöidensä ja RPSL:n holding-yhtiön ja sen kaikkien tytäryhtiöiden ja kaikkien Stars Groupiin yhteydessä olevien yhtiöiden kanssa.

Sitoutumisemme pelaajiemme tietosuojaan. Olemme osoitteissa www.pokerstars.net ja www.fulltiltpoker.net ("Sivustot") sijaitsevien nettisivustojen omistaja ja ylläpitäjä. Olemme sitoutuneet ylläpitämään keräämiemme henkilökohtaisten tietojen luottamuksellisuutta käyttäen "parasta mahdollista" tietoturvateknologiaa ja -käytäntöjä, joissa sovelletaan Euroopan unionin tietosuojastandardeja.

Tämän tietosuojakäytännön tarkoitus. Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten keräämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi, sekä kertoa oikeuksistasi, jotka liittyvät kyseisiin tietoihin, ja niiden käyttöön.

Lailliset vaatimuksemme. Noudatamme Mansaaren Data Protection Act 2002 -säädöksen ("Säädös") ehtoja (joita saatetaan muuttaa tai päivittää ajoittain) käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi. Me, muut konsernimme yritykset, kumppanimme, asiamiehemme ja meille palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet, Mansaaren ja Euroopan talousalueen ulkopuolisilla lainkäyttöalueilla, saattavat käsitellä tai siirtää henkilökohtaisia tietojasi. Tässä tapauksessa noudatamme Säädöksen ehtoja, jotka varmistavat, että henkilökohtaiset tietosi siirretään vain lainsäädäntöalueille, jotka noudattavat "riittäviä" Säädöksessä ilmoitettuja tietoturvavaatimuksia.

Mitä isolla kirjoitetut Ehdot tarkoittavat? Ellemme anna niille tiettyä tarkoitusta Tietosuojakäytännöissämme, olemme antaneet isolla kirjaimilla kirjoitetuille ehdoille tarkoituksen Loppukäyttäjän lisenssisopimuksessamme, joka on etusijalla, jos tässä Tietosuojakäytännössä on ristiriitaisuuksia.

Tietosuojakäytännön hyväksyntäsi

1. Sopimus: Käyttämällä Palvelua sinä ("Käyttäjä" tai "sinä") hyväksyt Tietosuojakäytäntömme ehdot, joita saatamme muuttaa ajoittain, paitsi jos kysymme erikseen tietojesi luovuttamisen yhteydessä suostutko vastaanottamaan markkinointiviestintää: (a) meiltä sekä (b) kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelun tarjoajilta, joiden kanssa saatamme jakaa tietosi. Muutokset: Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilmoitettuamme niistä Sivustoilla. Pyydämme sinua tarkastamaan tämän Tietosuojakäytännön ajoittain varmistaaksesi, että olet tietoinen nykyisestä versiosta ja tekemistämme muutoksista.

^ Takaisin alkuun

Kerättävät tiedot ja niiden tarkoitus

2. Rekisteröinnin tiedot: Osana Sivustojemme Stars-tilin avausprosessia, ja mahdollistaaksesi Palvelumme tarjoamisen sinulle, pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (pyydetyt tiedot eivät välttämättä rajoitu näihin), sekä todistuksen, että olet vähintään 18-vuotias tai, jos Palvelun käytön ikäraja lainkäyttöalueellasi on tätä korkeampi, että olet ylittänyt kyseisen ikärajan. Meille rekisteröimäsi nimi on oltava oma nimesi. Lisäksi on erittäin tärkeää, että tilisi tiedot ovat oikein. Sinun täytyy ilmoittaa kaikki olennaiset muutokset antamiisi henkilökohtaisiin tietoihisi. Me emme ota vastuuta mahdollisesta vahingosta, joka syntyy antamiesi henkilökohtaisten tietojen muutoksesta ilmoittamatta jättämisestä. Pelaaminen mobiililla: Jos haluat käyttää Palvelua Laitteella (kuten alla Kohdassa 14 on määritelty), sinua vaaditaan hyväksymään sijaintipohjaiset palvelut kanssamme (tai kolmansien osapuolien kanssa, jotka toimivat puolestamme) tai muut Laitteestasi haettavat ohjelmiston käyttötiedot, jotta voimme paikantaa maantieteellisen sijaintisi. Jos et anna lupaa sijaintisi määritykseen, emme pysty tarjoamaan sinulle Palvelua käyttämällä Laitettasi. Jatkuva tiedon keräys: Lisäksi käyttäessäsi Palvelua, me keräämme ja säilytämme tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten tietoja toiminnoistasi Sivustoilla ja käyttämilläsi Laitteilla olevia tietoja, voidaksemme kehittää sinulle tarjoamaamme Palvelua. Me käytämme myös "evästeitä". Evästekäytännöt on selvitetty alla. Tietojen säilyttäminen: Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin näiden Tietosuojakäytäntöjen tarkoituksien mukaisesti on tarpeellista. Tämä sisältää minkä tahansa historia-ajan säilyttämisen, jota saatetaan vaatia lainsäädäntötarkoituksessa. Keräämme vain tarvittavat henkilökohtaiset tiedot käyttäjiltämme. Poistamme ei-tarvittavat henkilökohtaiset tiedot tiedonhallintakäytäntömme mukaisesti. Jos suljet (tai me suljemme) Stars-tilisi meillä, me säilytämme henkilökohtaisia tietojasi kuuden (6) vuoden ajan, jotta voimme täyttää säädökselliset ja lailliset vaatimukset, sekä jotta voimme puolustautua mahdollisilta vaatimuksilta. Henkilökohtaiset tiedot, joita ei enää tarvita näihin tarkoituksiin, poistetaan tämän ajan kuluttua. Tarkoitukset: Me, konsernimme yritykset, kumppanimme ja meille tai sinulle puolestamme palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet käytämme henkilökohtaisia tietojasi yritystoimintamme hoitamiseen ja Palvelun tarjoamiseen sinulle. Tämä sisältää erityisesti seuraavat käyttötarkoitukset (me pidätämme lisäksi oikeuden käyttää henkilökohtaisia tietojasi muihin tarkoituksiin, jotka liittyvät sinulle tarjotun Palvelun liiketoimintaan):

  • Tapahtumien käsittelyyn, joka liittyvät virtuaalisten pelimerkkien ostoksiin
  • toimintasi arvioimiseen vastuullisen pelaamisen tarkoituksissa
  • tarjotaksemme Palvelua sinulle
  • tunnistus-, vahvistus- ja tutkimustarkoituksiin
  • tilastoanalyyseihin ja -tutkimukseen
  • tutkimukseen ja kehitykseen
  • markkinointiin, markkinatutkimukseen, asiakaskyselyihin ja asiakasprofilointiin
  • data-analyysiin
  • täyttääksemme lailliset vaatimukset
  • asiakirjojen erätestauksen hoitamiseen ennen kolmannelta osapuolelta hankittujen tai tarjottujen työkalujen käyttöönottamista
  • toimiaksemme turvallisuusuhkia ja petollista toimintaa vastaan
  • vahvistaaksemme maantieteellisen sijaintisi

^ Takaisin alkuun

Henkilökohtaisten tietojen käsittelyn ehdot

3. Ehdot: Käsittelemme henkilötietojasi monista eri syistä, joista jokainen on määritelty asiaankuuluvassa tietosuojalaissa.

Hyväksyntä

Henkilötietojesi käsittely on tarpeellista pääosin, jotta voimme tarjota sinulle Palvelua. Tietyissä tapauksissa saatamme pyytää lupaasi käsitellä henkilökohtaisia tietojasi erillisellä tavalla. Tässä tapauksessa henkilökohtaiset tietosi käsitellään kyseisen luvan mukaisesti ja voit peruuttaa tämän luvan kirjallisesti milloin tahansa. Sinun lupaasi tarvitaan esimerkiksi markkinointi- ja kampanjaviestinnän lähettämiseen.

Sopimuksen täytäntöönpano, laillisen sopimuksen noudattaminen

Henkilötietojesi käyttäminen saattaa olla tarpeellista tapauksissa, joissa sopimuksen täytäntöönpano vaatii sitä (kuten Loppukäyttäjän lisenssisopimuksessa, kun avaat Stars-tilin), tai jotta voimme noudattaa laillisia ja/tai säädöksellisiä vaatimuksia

Oikeudelliset edut

Me saatamme myös käsitellä henkilötietojasi tapauksissa, joissa kyseinen käsittely kuuluu meidän oikeutettuihin etuihimme, kunhan kyseinen käsittely ei heikennä sinun etujasi, oikeuksiasi ja vapauksiasi. Esimerkit oikeudellisten etujen mukaisista käsittelyistä: (i) me jaamme tietosi Ryhmämme yrityksien kanssa uudelleenjärjestämisen vuoksi tai sisäisissä hallintotarkoituksissa, (ii) me tunnistamme tietyt yritykset, jotka pystyvät tarjoamaan sinulle lisäetuja Palvelussamme tai ne pystyvät tarjoamaan meille arvokasta tietoa Palvelumme käytöstäsi, (iii) tiedon seuranta, tunnistaminen ja säilyttäminen sosiaalisen vastuun tarkoituksessa, (iv) käsittely, jolla varmistamme tietoverkon ja tiedon turvallisuuden, sisältäen elektronisen tietoverkon luvattoman käytön eston, (v) säädöksellisten ja laillisten vaatimuksien noudattamiseen, (vi) pelaajille räätälöidyn palkinto-ohjelman suunnittelu saatavuuden mukaisesti.

^ Takaisin alkuun

Tietojen jako, julkistaminen ja vastaanottajat

4. Erityiset tiedonannot. Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi seuraavasti:

  • kelle tahansa vastaanottajalle, jos laki tai viranomainen vaatii sitä
  • lakiorganisaatiolle tai -viranomaiselle
  • kolmannelle osapuolelle Palveluun liittyvien tapahtumakäsittelyjen tarkoituksissa
  • kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita meille tai meidän puolestamme
  • kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksissa, kun olet hyväksynyt sen tai et ole kieltänyt sitä, kuten alla olevassa Kohdassa 9 on määritelty
  • kolmannelle osapuolelle, joka ostaa meidät tai toimintamme tai osan meistä tai toiminnastamme
  • jos uskomme, että se on tarpeen
    i. lain tai lakiprosessin vuoksi
    ii. suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme
  • suostumuksellasi
  • palautumis- ja selviytymistarkoituksessa onnettomuustapauksissa
  • alla olevan Kohdan 5 mukaisesti.

5. Yleiset tiedonannot: Yllä lueteltujen tiettyjen luovutusesimerkkien lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi työntekijöillemme, muiden Ryhmäämme kuuluvien yritysten työntekijöille, asiamiehillemme sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka käyttävät henkilötietojasi tarjotessaan meille palveluita, jotka liittyvät Palvelumme käyttäjänä olemiseen.

6. Yhdistetty henkilökohtainen tieto: Saatamme yhdistää Palvelun käytössä tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti kerätyt henkilökohtaiset tietosi muun konsernimme yrityksen sekä näihin liittyvien tuotteiden, kuten mobiili- ja sosiaalisen verkoston palveluiden, käytössä kerättyjen tietojesi kanssa. Käsittelemme näitä yhdistettyjä tietoja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja siinä määriteltyihin tarkoituksiin.

^ Takaisin alkuun

Luottamuksellisuus

7. Mitä me teemme? Me suojaamme mittavin toimin yksittäisten Käyttäjien henkilöllisyyttä, tietoja heidän valinnoistaan ja muita keräämiämme tietoja emmekä tietoisesti myönnä pääsyä näihin tietoihin kenellekään Ryhmämme ulkopuoliselle lukuun ottamatta Käyttäjää itseään tai tässä Tietosuojakäytännössä mainittuja tapauksia. Olemme investoineet merkittäviä summia palvelin-, tietokanta-, varmistuskopiointi-, palomuuri- ja salaustekniikkaamme suojataksemme keräämiämme ja käsittelemiämme tietoja. Nämä tekniikat ovat osa ajanmukaista suojausarkkitehtuuria. 

Mitä sinä voit tehdä? Sinun on syytä myös itse tehdä oma osasi henkilötietojesi suojaamiseksi. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun on pidettävä ne salassa kaikkina aikoina.

^ Takaisin alkuun

Salassapidon rajoitukset

8. Lain edellyttämät tiedonannot. Vallitsevat lakeja, sääntelyä ja turvallisuutta koskevat olosuhteet voivat joissakin tapauksissa edellyttää meitä luovuttamaan Käyttäjiä koskevia henkilöön yhdistettävissä olevia tietoja, emmekä saa välttämättä tiedottaa sinulle tehneemme näin. Pyrimme kaikin käytettävissä olevin kohtuullisin keinoin rajoittamaan tietojen luovuttamisen seuraaviin tapauksiin: (a) kun me vilpittömässä mielessä uskomme tämän olevan tarpeen haasteen, viranomaismääräyksen tai muun juridisen prosessin tai vaatimuksen vuoksi, tai (b) kun tämä on perustellusti tarpeen henkilöiden tai yhteisöjen tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi niihin tai juridisen prosessin käynnistämiseksi niitä vastaan oikeuksiemme suojaamis- ja/tai täytäntöönpanotarkoituksessa. Lisäksi meillä on mahdollisuus ja annat meille oikeuden luovuttaa Käyttäjätunnuksesi, nimesi, syntymäaikasi, katuosoitteesi, kaupunkisi, postinumerosi, maasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilisi toiminnan ja kommunikaatiosi muiden Käyttäjien kanssa asiamiehinämme toimiville kolmansille osapuolille tai viranomaisille siinä laajuudessa, jota yksinomaisen harkintamme mukaan pidämme tarpeellisena tai asianmukaisena tutkittaessa rahanpesua, petosta, immateriaalioikeuksien loukkausta, piratismia, muuta laitonta toimintaa tai sellaista toimintaa, jonka vuoksi voimme joutua juridiseen vastuuseen.

^ Takaisin alkuun

Lain edellyttämät tiedonannot

9. Ryhmämarkkinointi Saatamme käyttää sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi uutisten, kampanjoiden ja markkinointitarjouksien välittämiseen. Jos et enää halua vastaanottaa kampanjakommunikaatiota, uutiskirjeitä ja markkinointitarjouksia, voit kieltäytyä niistä alkuperäisen rekisteröitymisen yhteydessä tai seurata jokaisen yhteydenoton mukana tulevia peruutusohjeita. Olet myös oikeutettu ilmoittamaan meille milloin vain, että et halua vastaanottaa kampanjakommunikaatiota meiltä. Voit tehdä sen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

10. Kolmannen osapuolen tuotteiden ja palvelujen tarjoukset. Kun olet myöntänyt meille luvan, me voimme jakaa sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi kolmannen osapuolen kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle tuotteidensa ja palvelujensa tarjouksia. Voit pyytää näiden tarjousten estämisen lähettämällä tyhjän viestin otsikolla "Remove" asiakaspalveluun. Jos pyydät näiden tarjousten estämistä, poistamme tietosi markkinointijakelulistaltamme ja tulevilta markkinointikumppaneillemme jakamilta listoilta. Sinun täytyy kuitenkin peruuttaa tilaus erikseen markkinointikommunikaatiosta, jotka on lähettänyt kumppanimme, joka on vastaanottanut yhteystietosi meiltä ennen poistamistasi listalta.

11. Julkisuus. Käytämme nimeäsi ja tietojasi julkisesti vain kirjallisella suostumuksellasi.

^ Takaisin alkuun

Tietoihisi liittyvät oikeudet

12. Oikeus pyytää sinun tietojasi. Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötietosi mahdollisimman virheettöminä. Voit milloin tahansa ottaa meihin yhteyttä tarkistaaksesi tai muuttaaksesi tietojasi, saadaksesi jäljennöksen niistä tai saadaksesi tietoja muutetuksi tai korjatuksi Säädöksessä olevien oikeuksiesi mukaisesti. Tässä tapauksessa saatamme pyytää henkilötietosi ja todeta ne oikeaksi ennen kuin suoritamme pyydettyä toimintaa. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä ja käyttää tässä Kohdassa 12 määriteltyjä oikeuksiasi, lähetä sähköpostia asiakaspalveluun. Joissakin tapauksissa voimme periä pienen maksun tällaisten pyyntöjen aiheuttamista hallintokuluista tai suorittaa pyyntösi Säädöksen mukaisesti.

13. Ylimääräiset oikeudet. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilökohtaisiin tietoihisi:

  1. oikeus olla vastaan käsittelyä, joka saattaa todennäköisesti tai suoraan aiheuttaa vahinkoa tai vaikeuksia
  2. oikeus vastustaa automaattisten välineiden päätöksiä
  3. oikeus tietyissä tapauksissa korjata, estää, poistaa tai tuhota virheellistä henkilötietoa
  4. oikeus vaatia kompensaatiota tietosuojalain rikkomuksesta johtuvista vahingoista.

Jos olet epävarma oikeuksistasi tai olet huolestunut henkilötietojesi käsittelystä, ota yhteyttä Mansaaren Tietosuojaviranomaiseen (katso Kohta 15). Jos otat yhteyttä ja haluat tietää oikeuksistasi, yritämme käsitellä pyyntösi tai vastalauseesi parhaamme mukaan. Huomaa, että kaikki oikeudet eivät ole ehdottomia.

^ Takaisin alkuun

Evästeet

14. Evästeet ovat tekstimuotoisia tiedostoja, jotka ladataan henkilökohtaiselle pöytäkoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ("Laite"), kun vierailet sivustolla. Ne lähetetään takaisin alkuperäiselle sivustolle tai toiselle nämä evästeet tunnistavalle sivustolle seuraavilla vierailullasi. Katso sivustolta www.allaboutcookies.org tietoa evästeistä ja niiden toiminnasta.

Evästeet ovat erittäin hyödyllisiä ja monikäyttöisiä. Niiden avulla voit esimerkiksi siirtyä sivujen välillä tehokkaasti, säilyttää asetuksesi ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Evästeitä käytetään joskus varmistamaan internetissä näkemäsi mainokset sinulle sopiviksi. Me käytämme evästeitä seurataksemme viittauksia Sivustoillemme, muistaaksemme asetuksesi ja luomaan anonyymiä tilastotietoa, jota käytämme kehittääksemme käyttäjäkokemusta Sivustoillamme. Käytämme evästeitä myös mitataksemme mainoskampanjoittemme tehokkuutta, rajoittaaksemme mainoksen näyttämiskertoja, muistaaksemme, että olet vieraillut sivustolla ja tarjotaksemme mainoksia, jotka kiinnostavat sinua.

Löydät yksityiskohtaisempaa tietoa evästeistä ja niiden käyttötavoista Sivustolla sivulta Evästekäytännöt, jolla annetaan ohjeet myös evästeiden laittamiseen pois päältä ja Laitteellasi olevien evästeiden hallintaan (katso erityisesti osio "Evästeasetusten hallitseminen").

^ Takaisin alkuun

Lisätietoja

15. Annamme sinulle tarvittaessa lisätietoa henkilötietojesi suojaamisesta ja käytöstä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun. Voit myös saada paljon hyödyllistä tietoa tietosuojasta sekä yksityisyydestä Mansaaren Tietosuojavaltuutetun toimistosta.

^ Takaisin alkuun

Tietosuojakäytäntöjen viimeisin päivitys: 25. huhtikuuta 2018