PokerStarsin tietosuojakäytännöt - turvallinen pokeri

Yksityisyytesi on erittäin tärkeää Rational Poker School Limitedille (tässä "PokerStars" tai "me"), joka omistaa ja ylläpitää internetsivustoa osoitteessa www.pokerstars.fi ("Sivusto"). Olemme sitoutuneet säilyttämään internetpokerin pelaamista Sivustolla varten keräämiämme henkilötietoja luottamuksellisesti ja suojaamaan ne parhaiden saatavilla olevien ohjelmisto- ja laitteistoarkkitehtuurien, tekniikoiden, menetelmien ja menettelytapojen avulla. Noudatamme Maltan Data Protection Actin ehtoja käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi.

1. Suostumus tietosuojakäytäntöömme

Hyväksyt tietosuojakäytäntömme käyttämällä Palvelua. Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojakäytäntöä. Muutokset tulevat voimaan välittömästi ilmoitettuamme niistä Sivustolla. Hyväksyt tämän Tietosuojakäytännön ja sen muutokset käyttämällä Palvelua. Mikäli Palveluehtomme eroavat tästä tietosuojakäytännöstä, Palveluehdot pätevät. Ellei tässä ole toisin määritelty, isolla alkukirjaimella kirjoitetuilla termeillä on Palveluehdoissamme mainittu tarkoitus.

Tämän Tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoja siitä, miten keräämme, tallennamme, käytämme ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi, sekä kertoa kyseisiin tietoihin liittyvistä oikeuksistasi.

2. Kerättävät tiedot ja niiden tarkoitus

Osana Sivuston tilinavausprosessia, ja mahdollistaaksesi palvelun tarjoamisen, pyydämme sinua antamaan tiettyjä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, sekä todistamaan, että olet vähintään 18-vuotias tai, jos Palvelun käytön ikäraja lainkäyttöalueellasi on tätä korkeampi, että olet ylittänyt kyseisen ikärajan. Käyttäessäsi Palvelua mobiiliohjelmistolla sinulta vaaditaan suostumus paikkapalveluiden (LBS) käyttämiseen saadaksemme selville maantieteellisen sijaintisi. Saatamme lisäksi käyttää henkilötietojasi vahvistaaksemme kolmannelta osapuolelta, kuten henkilöllisyysvahvistuslaitokselta, saamamme tiedot tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua. Lisäksi käyttäessäsi Palvelua säilytämme tiettyjä henkilökohtaisia tietoja, kuten tietoja toiminnoistasi Sivustolla ja käyttämilläsi Laitteilla (määritelty alla) tai järjestelmillä olevia tietoja, voidaksemme kehittää sinulle tarjoamiamme palveluita.

Me, Ryhmämme jäsenet, kumppanimme ja puolestamme palveluita tarjoavat kolmannet osapuolet käytämme henkilökohtaisia tietojasi mm.:

  • palveluiden tarjoamiseen sinulle
  • tunnistus- ja tutkimustarkoituksiin
  • tilastoanalyyseihin ja -tutkimukseen
  • tutkimukseen ja kehitykseen
  • markkinointiin, markkinatutkimukseen ja asiakasprofilointiin
  • analyysiin; ja
  • täyttääksemme lisenssi- ja lakivaatimukset.

Luovutamme henkilökohtaisia tietojasi:

  1. jos laki tai viranomainen vaatii
  2. jos uskomme, että se on tarpeen
    1. lain tai lakiprosessin vuoksi
    2. suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme
    3. laki- tai lisenssiorganisaatiolle tai -viranomaiselle
    4. kolmannelle osapuolelle, joka tarjoaa palveluita meille tai meidän puolestamme
    5. kolmannelle osapuolelle, joka ostaa meidät tai toimintamme tai osan meistä tai toiminnastamme
  3. suostumuksellasi
  4. palautumis- ja selviytymistarkoituksessa onnettomuustapauksissa
  5. alla olevan Kohdan 5 mukaisesti.

Meidän lisäksi muut konsernimme jäsenet saattavat ajoittain lähettää sinulle tapahtuma- ja uutistietoja tai tietoja uusista palveluistamme ja tarjota asiakaspalvelua. Jos et halua enää vastaanottaa uutiskirjeitämme, voit peruuttaa tilauksen seuraamalla uutiskirjeessä olevia ohjeita.

Me, muut konsernimme jäsenet, kumppanimme, asiamiehemme ja meille palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet, Maltan ja Euroopan talousalueen ulkopuolisilla lainkäyttöalueilla, saattavat käsitellä henkilökohtaisia tietojasi. Näissä tapauksissa noudatamme Maltan Data Protection Act:n ehtoja.

Käytämme nimeäsi julkisesti vain suostumuksellasi.

Meille rekisteröimäsi nimi on oltava oma nimesi. Lisäksi on erittäin tärkeää, että täytät tilisi tiedot oikeilla tiedoilla, koska niitä käytetään edellä mainittujen tarkoituksien vahvistamiseen. Lisäksi sinun on ilmoitettava meille henkilökohtaisten tietojesi muutoksista.

Käyttäjät voivat muuttaa tilin tietoja valitsemalla ladatusta peliohjelmistosta kohdan Tili.

3. Luottamuksellisuus

PokerStars suojaa mittavin toimin yksittäisten Käyttäjien henkilöllisyyttä, tietoja heidän valinnoistaan ja muita keräämiään tietoja eikä tietoisesti myönnä pääsyä näihin tietoihin kenellekään PokerStarsin ulkopuoliselle lukuun ottamatta Käyttäjää itseään tai tässä Tietosuojakäytännössä mainittuja tapauksia. PokerStars on investoinut merkittäviä summia palvelin-, tietokanta-, varmistuskopiointi-, palomuuri- ja salaustekniikkaan suojatakseen keräämiään tietoja. Nämä tekniikat ovat osa ajanmukaista suojausarkkitehtuuria.

Sinun on syytä myös itse tehdä oma osasi tietojesi suojaamiseksi. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun on pidettävä ne salassa kaikkina aikoina.

Huomaa, että jos käytät Home Games -palveluamme, PokerStars-tilisi käyttäjätunnusta käytetään myös Klubin johtajan tai Jäsenen tunnuksenasi ja se näytetään Klubin johtajalle ja Jäsenille Home Games -aulassa, Klubin aulassa ja (jos Klubin johtaja on valinnut hakemistoissa näkymisen) Klubien julkisissa hakemistoissa. Joten pelaajat, jotka tuntevat sinut Home Games -kotipeleistä ja/tai Klubistasi tietävät myös PokerStars-tilisi käyttäjätunnuksen. Jos et hyväksy tätä, älä käytä Home Games -kotipelejä.

4. Salassapidon rajoitukset

Lain edellyttämät tiedonannot: Vallitsevat lakeja, sääntelyä ja turvallisuutta koskevat olosuhteet voivat joissakin tapauksissa edellyttää PokerStarsia luovuttamaan Käyttäjiä koskevia henkilöön yhdistettävissä olevia tietoja, emmekä saa välttämättä tiedottaa sinulle tehneemme näin. PokerStars tekee parhaansa rajoittaakseen tällaiset luovutukset seuraaviin tapauksiin: kun PokerStars vilpittömässä mielessä uskoo tämän olevan tarpeen haasteen, viranomaismääräyksen tai muun juridisen prosessin vuoksi; tai kun tämä on perustellusti tarpeen henkilöiden tai yhteisöjen tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi niihin tai juridisen prosessin käynnistämiseksi niitä vastaan PokerStarsin oikeuksien suojaamis- ja/tai täytäntöönpanotarkoituksessa. Lisäksi meillä on mahdollisuus ja annat meille oikeuden luovuttaa Käyttäjätunnisteesi, nimesi, katuosoitteesi, postinumerosi ja -toimipaikkasi, maasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja yrityksesi nimen PokerStarsin asiamiehinä toimiville kolmansille osapuolille siinä laajuudessa, jota PokerStars yksinomaisen harkintansa mukaan pitää tarpeellisena tai asianmukaisena tutkittaessa petosta, immateriaalioikeuksien loukkausta, piratismia, muuta laitonta toimintaa tai sellaista toimintaa, jonka vuoksi PokerStars voi joutua juridiseen vastuuseen.

5. Tietojen käyttäjät

Tässä Tietosuojakäytännössä käsiteltyjen lain edellyttämien luovutusten lisäksi voimme luovuttaa henkilötietojasi työntekijöillemme, muiden Ryhmäämme kuuluvien yritysten työntekijöille, asiamiehillemme sekä kolmannen osapuolen palveluntarjoajille, jotka käyttävät henkilötietojasi tarjotessaan meille palveluita, jotka liittyvät Käyttäjän asemaasi PokerStarsilla.

Saatamme yhdistää Palvelun käytössä tämän tietosuojakäytännön mukaisesti kerätyt henkilökohtaiset tietosi muiden PokerStarsin tai saman konsernin muiden jäsenten, kuten brändien "PokerStars" (sisältäen Sivuston) ja "Full Tilt Poker", internetpokerisivustojen operoimien palveluiden, sekä näihin liittyvien tuotteiden, kuten mobiili- ja sosiaalisen verkoston palveluiden, käytössä kerättyjen tietojesi kanssa. Käsittelemme näitä yhdistettyjä tietoja tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti, ja siinä määriteltyihin tarkoituksiin.

Kaikkien henkilötietojen vastaanottajien edellytetään olevan sovellettavien tietosuojalakien alaisia ja pitävän henkilötietojen salassapidon vähintään samalla tasolla, johon me olemme sitoutuneet.

6. Tietoihisi liittyvät oikeudet

Pyrimme pitämään hallussamme olevat henkilötietosi mahdollisimman virheettöminä. Voit milloin tahansa ottaa meihin kirjallisesti yhteyttä tarkistaaksesi tai muuttaaksesi tietojasi, saadaksesi jäljennöksen niistä tai saadaksesi tietoja muutetuksi tai korjatuksi Mansaaren Data Protection Act 2002:n mukaisten oikeuksiesi nojalla. Pyydämme lähettämään henkilötietojasi koskevat yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen support@pokerstars.net. Joissakin tapauksissa voimme periä pienen maksun tällaisten pyyntöjen aiheuttamista hallintokuluista.

7. Evästeet

Evästeet ovat tekstimuotoisia tiedostoja, jotka ladataan henkilökohtaiselle pöytäkoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi ("Laite"), kun vierailet sivustolla. Ne lähetetään takaisin alkuperäiselle sivustolle tai toiselle nämä evästeet tunnistavalle sivustolle seuraavilla vierailullasi.

Evästeet ovat erittäin hyödyllisiä ja monikäyttöisiä. Niiden avulla voit esimerkiksi siirtyä sivujen välillä tehokkaasti, säilyttää asetuksesi ja parantaa yleistä käyttökokemusta. Evästeitä käytetään joskus varmistamaan internetissä näkemäsi mainokset sinulle sopiviksi. Me käytämme evästeitä seurataksemme viittauksia sivustoillemme, muistaaksemme asetuksesi ja luomaan anonyymiä tilastotietoa, jota käytämme kehittääksemme käyttäjäkokemusta sivustoillamme. Käytämme evästeitä myös mitataksemme mainoskampanjoittemme tehokkuutta, rajoittaaksemme mainoksen näyttämiskertoja, muistaaksemme, että olet vieraillut sivustolla ja tarjotaksemme mainoksia, jotka kiinnostavat sinua.

Löydät yksityiskohtaisempaa tietoa evästeistä, ja kuinka käytämme niitä Sivustolla, sivulta Evästekäytännöt, jolla annetaan ohjeet myös evästeiden laittamiseen pois päältä ja Laitteellasi olevien evästeiden hallintaan (katso erityisesti osio "Evästeasetusten hallitseminen").

8. Yhteystiedot

Douglas Bay Complex
King Edward Road
Onchan
Isle of Man, IM3 1DZ